Power Women Transformation Challenge

Een 14 daagse challenge: Waar we dieper ingaan op het aspect voeding.

Waar je kennis leert maken met mijn manier van coaching.
Waar je leert hoe je 1-5 kg kan afvallen.
Word lid van onze Facebook groep met exclusieve content.

Dit kan allemaal in deze challenge!
Het is ook een goede voorbereiding op de 8 weken masterclass die je kan volgen.

Layla Leyton

"Na het volgen van deze 14 daagse challenge, heb ik zaken toegepast die ik gezien heb in deze online opleiding. Het is een leuke aanpak van Dylan zelf. De challenge gaat vooral over voeding en om tips en tricks toe te passen in je dagelijkse leven. Je krijgt om de dag een video met uitleg en een nieuw topic. De voor en na foto is na 4 weken toepassen wat Dylan mij geleerd heeft. Super tevreden! Bedankt hiervoor."

In dit online personal trainingstraject zal je ontdekken:

Hoe je online de beste resultaten kan halen op jezelf

Hoe je 1-5 kg kan afvallen

Hoe je continu kan blijven verbeteren met tips en tricks over voeding en levensstijl

Hallo, ik ben Dylan

Ik heb de afgelopen 9 jaar veel tijd en moeite geïnvesteerd om alles te leren omtrent training en voeding, specifiek voor vrouwen die willen afvallen.

De werkwijze die ik gebruik voor training en voeding en mindset hebben al meer dan 500 mensen verder geholpen.

Met dit traject kan ook jij werken aan jouw lichaam EN geest om een betere versie van jezelf te zijn. Maak een slimme keuze en investeer in jezelf, want dat is de beste investering die je kunt doen.

In dit traject ga je meer leren over voeding en welke tips en tricks jij kunt toepassen om 1-5 kg af te vallen. Wil je nog meer ontdekken over mijn manier van coaching hoe ik jou ga helpen om je eerste kilo’s kwijt te spelen en ze er ook af te houden? Check dan mijn 8 weken online coachingstraject: de Power Women Masterclass.

Stappen die we doorlopen in dit online personal trainingstraject

1. Je schrijft je in voor de challenge van 14 dagen

We leren elkaar kennen en overlopen dit traject

2. Kort termijn doel opstellen

Samen een realistisch doel opstellen dat haalbaar is op 14 dagen.

3. Go time

Je doorloopt de 14 dagen challenge. Hierna evalueren we samen hoe het gegaan is.

Feedback van klanten

Janne Hermans

5/5

"Ik was al een tijdje bezig op mezelf om gewicht te verliezen. Deze challenge heeft mij inzicht gegeven wat ik nog verder kan doen om mijn doel te behalen. Ik leer ook veel bij door de Facebook groep waar we in zitten. Ik ga me zeker inschrijven voor de 8 weken masterclass cursus om er nog meer uit te halen. Zowel fysiek als mentaal."

Layla Leyton

5/5

"Na het volgen van deze 14 daagse challenge, heb ik zaken toegepast die ik gezien heb in deze online opleiding. Het is een leuke aanpak van Dylan zelf. De challenge gaat vooral over voeding en om tips en tricks toe te passen in je dagelijkse leven. Je krijgt om de dag een video met uitleg en een nieuw topic. De voor en na foto is na 4 weken toepassen wat Dylan mij geleerd heeft. Super tevreden! Bedankt hiervoor."

FAQ

De meest gestelde vragen.

Dit kan gebeuren als je echt alles zou toepassen van tips en tricks. Houd er echter rekening mee dat iedereen anders is en andere noden heeft. Niet iedereen gaat evenveel afvallen, maar ja dit kan absoluut.

Nadat je jezelf hebt ingeschreven krijg je om de dag een video waar ik je extra tips ga geven hoe je je doel kunt behalen. Alsook gecombineerd met enkele opdrachten en e-mails die je gaat krijgen van mij. Na deze 2 weken zitten we samen om jouw traject te bespreken en te overlopen hoe het is geweest.

We gaan hier dieper in op het aspect voeding, wat één van de belangrijkste pijlers is in de gezondheid en in het behalen van jouw doelen.

Je bent niet verplicht natuurlijk, maar als je meer inzicht wilt krijgen hoe jij je doel kan behalen is het altijd de moeite om het is te proberen 😉. Na deze 2 weken kunnen we ook kijken waar jouw struikelblok ligt en hier de nodige oplossingen voor voorzien.

Je bent slechts één stap verwijderd van een resultaat gericht programma waar je op 14 dagen al resultaat uit kunt halen.