Gefeliciteerd! Je hebt de eerste stap genomen om jouw leven te veranderen!

STAP 1: Bekijk deze “De Power Women Masterclass“ Video

In deze video laat ik je zien wat je van het coaching traject kunt verwachten en hoe we te werk gaan om jouw de beste resultaten te geven...

Power Women Masterclass

Een 6-maanden online coaching traject waar:

Feedback van onze powervrouwen

KAROLIEN MERTENS -
30 KILO AFGEVALLEN OP 9 MAANDEN!

“Dylan weet waarover hij spreekt. Hij heeft ook veel ervaring met deze doelgroep. Ik heb nog nooit zoveel energie gehad sinds mijn zwangerschap en ook mentaal ervaar ik veel meer rust.”

GOELE MEURS -
36 JAAR ENKEL MET VOEDING 65 CM VERLOREN

“Helaas heb ik de pech gehad om tijdens de Masterclass heel zwaar ziek te worden. Daarom heb ik me niet kunnen focussen op beweging, maar wel 300% kunnen focussen op voeding en mindset. Met als resultaat dat ik op 8 weken tijd 2,5 kg én 65 cm verloren ben.”

LEEN MOERMANS - 34 JAAR
ANDERE JOB EN GELUK IN HAAR RELATIE GEVONDEN

“De Power Women Masterclass heeft mijn ogen doen openen. Door de verschillende topics, die uit het dagelijkse leven gegrepen zijn, ben ik gaan groeien en ben ik geworden wie ik nu ben.”

NELE GEUSENS - 40 JAAR
VAN 30% NAAR NAAR 12% VETPERCENTAGE

“Mijn eerste doel was om spierkracht te ontwikkelen, maar ik heb veel meer bereikt. Vooral het spirituele krijgt nu veel meer aandacht. Ik vond dat ikzelf al gezond at, maar nu eet ik ook doelbewust.” Het volgende is een wedstrijd meedoen.

De Power Women Masterclass Roadmap

Een overzicht van de inhoud van deze 6 maanden Masterclass

Resultaten Power Women Masterclass

Deze cijfers werden voor het laatst geüpdated op 24 oktober 2022.

kg afgevallen
0 +
cm verloren
0 +
vrouwen verder geholpen aan het uitbouwen van hun mooiste leven
0 +

Ontdek wie Dylan is

Ik reis ontzettend graag: nieuwe culturen leren kennen, connecteren met mensen en vooral inspiratie opdoen om te groeien als persoon.

Ikzelf heb gedurende 2016 tot 2021 deelgenomen aan 5 wedstrijden. Lead by example!

Met de dames van mijn coachingsprogramma de “Power Women Masterclass” organiseren we maandelijks events waar we als het ware een verbonden community opbouwen.

Naast mijn eigen coaching, ben ik ook zaakvoerder van Bmore Personal Training waar we startende Personal Trainers opleiden en ondersteunen naar hun eerste stappen als (fulltime) Personal Trainer.

Ik heb 13  jaar bij de politie gewerkt. Mijn eerste 8 jaren in Brussel, nadien in Genk. Ik heb heel veel leed gezien en vond daar mijn roeping om mensen te helpen!

Ik ben papa van mijn zoontje, Lio. Naar hem toe wil ik een voorbeeld zijn, hem de wereld laten ontdekken en hem een papa te geven waar hij op kan rekenen.

Naast mijn werk hou ik van motorrijden. Het geeft me een ontzettend sterk gevoel van vrijheid wanneer ik prachtige ritten kan maken.

Na zelf aan 5 bodybuilding wedstrijden te hebben deelgenomen, heb ik ondertussen al een twintigtal mensen begeleid naar een wedstrijdshape. Daar ligt mijn focus zeker niet op, maar ik hou er wel van om met atleten deze uitdaging aan te gaan.

Ik hou van bijleren. Zo heb ik ondertussen meer dan 70 diploma’s en certificaten in ontvangst mogen nemen. Always keep learning!

Meet the team

Video afspelen

EVA

Mijn naam is Eva, ik ben EFT therapeut en Loopbaancoach.

Iedereen die bezig is met een ‘missie’, een bepaald doel waar je naartoe werkt, komt onderweg obstakels tegen. Je wordt onzeker, begint te twijfelen of krijgt angst.

Het is mijn missie om jou te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je je weerstand kan loslaten en vol voor je doel kan gaan.

Ik heb zelf een leerrijk pad achter de rug waarbij ik verschillende overtuigingen en blokkades mocht loslaten om vol voor mijn passie te durven gaan: coachen!

Deze ervaring, gecombineerd met kennis uit verschillende opleidingen, wil ik met zoveel mogelijk vrouwen delen. Ik kijk er enorm naar uit om mijn kennis te delen en jullie te zien groeien!

Video afspelen

NELE

Ik heet Nele. Ik schrijf bewust ‘heet’ omdat ik nog steeds dezelfde persoon ben als je mijn naam zou veranderen.

Bij mij draait alles om beweging, creativiteit en het koesteren van een gezonde geest in een gezond lichaam.

Als alleenstaande moeder van een gevoelige zoon met een sterke wil, heb ik geleerd dat het leven een dans is van constante verandering en groei.

Met een achtergrond als leerkracht dans en een passie voor het delen van positieve energie, ben ik niet alleen personal trainer, maar ook mental life coach.

Mijn missie? Jou begeleiden naar een leven waarin je straalt van trots en levensenergie.

Samen gaan we aan de slag om het beste uit jezelf te halen. Want niets maakt me gelukkiger dan mensen te zien bloeien en schitteren als ze hun ware potentieel omarmen.

Video afspelen

JOKE

Mijn naam is Joke, afkomstig uit West-Vlaanderen, hele trotse alleenstaande mama van een dochtertje , Noor genaamd.

Ik fungeer als aanspreekpunt binnen onze Power Women Community en ik help jullie graag verder indien jullie bepaalde vragen hebben.

Video afspelen

LOUISE

Ik ben Louise Soen en ik ben de rechterhand van Dylan. 

Van opleiding ben ik ergotherapeute en marketeer. 

Ik heb een passie voor fitness en koffie.

Ik ben er ook om jullie te helpen en ondersteunen bij de nodige brandjes.

Groetjes en tot snel!

Video afspelen

KAROLIEN

Ik ben Karolien, 31 jaar en mama van 3 kids. Als ex-deelneemster aan de masterclass, kan ik mezelf ervaringsdeskundige noemen van het hele proces.

Ik sta volledig achter dit unieke concept en achter Dylan zijn manier van coachen. Daarom ben ik ook super blij dat ik deel mag uitmaken van zijn team! De masterclass heeft voor mij heel veel betekend, zowel op fysiek als op mentaal vlak.

Mijn fysieke gezondheid was nog nooit eerder zo goed. Mijn mentale gezondheid gaat er nog elke dag op vooruit, omdat ik dankzij de masterclass mijn sterktes en zwaktes heb leren (her)kennen. Ik kreeg tools aangereikt om hiermee om te gaan en probeer deze nog steeds consequent toe te passen.

Ik ken de masterclass dus binnenste buiten. Dit in combinatie met mijn kennis als kinesiste, zorgt voor een goede basis om jou te ondersteunen in jouw traject. Want als ik het kan, kan jij het ook!

Video afspelen

SHANA

Mijn naam is Shana en ik sta in voor de sales maar ben ook actief als loopcoach.

Ik ben zelf een lange afstandsloper. Geef mij maar de halve marathons of marathons. Ik loop ook competitie maar dit op de 5km. Ik heb geleerd dat ik liever geniet van het lopen en dat het best kan op een lange afstand.

Lopen is voor mij een moment van me-time. Even op mezelf, of met loopmaatjes, weg v de drukke wereld. Mijn gsm is mee voor noodgevallen, maar staat volledig op stil. Ik zoek de velden op en geniet van de rust en de geluiden van de natuur. Als ik terug thuiskom, ben ik als herboren!

Ik weet als geen ander dat het werken is om een doel te bereiken, dat het vaal zwoegen is, zeker in het begin. Maar hard werk wordt altijd beloond.

Ik wil je graag helpen met dat doel, met dat werken, om daarna te zien hoe je geniet en je doel behaald!

Geloof me, die runnershigh aan een finish of bij het behalen van je doel is verslavend!

Video afspelen

AARON

Mijn naam is Aaron. Ik ben een personal trainer en richt me vooral op body transformation.

Ik ben gepassioneerd over het begeleiden van mannen opweg naar een krachtiger, gezonder leven. Als ervaren personal trainer richt ik me specifiek op het transformeren van lichaamssamenstellingen door het opbouwen van spiermassa en het verlagen van het vetpercentage.

Mijn aanpak is gebaseerd op wetenschap, maar ook op mijn eigen persoonlijke ervaringen. Ik geloof in een holistische benadering, waarbij ik niet alleen focus op fysieke training, maar ook op voeding, mindset en levensstijl.

Met toewijding en maatwerk help ik jou om jouw doelen te bereiken en zelfs te overtreffen. Of je nu een beginner bent die net begint aan zijn fitnessverhaal of een ervaren sporter die een nieuwe uitdaging zoekt, ik sta klaar om je te begeleiden naar een sterkere, gezondere versie van jezelf.

Video afspelen

CHARLOTTE

Hey daar! Ik ben Charlotte, en ik ben meer dan alleen je gemiddelde voedingscoach en personal trainer. Met mijn ervaring als coach in mijn eigen fitness centra te Deinze en Waregem en een passie voor sport en gezondheid, heb ik me gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen tussen de 25 en 45 jaar naar een gezonder en evenwichtiger leven.

Wat mij onderscheidt? Wel, naast mijn certificeringen als NASM-gecertificeerde personal trainer en Precision Nutrition Coach, ben ik ook opgeleid als pre- en postnatale coach. Dus, als je zwanger bent of net bevallen bent, ben je bij mij in goede handen!

Maar dat is nog niet alles. Ik help je ook graag in het brengen van structuur in een ander belangrijk aspect van je leven: slaap! Als slaapcoach help ik mijn klanten om hun slaapgewoonten te verbeteren, omdat ik geloof dat een goede nachtrust essentieel is voor een gezond en gelukkig leven.

Kom jij in aanmerking voor onze Masterclass?

3x ja? Let’s go!

Mijn resultaatgarantie

Volg je mijn bewezen stappenplan en behaal jij GEEN resultaten binnen de 4 weken?

Hoewel het eerder onwaarschijnlijk is, betaal ik je in dat geval 100% terug. En indien ik je niet kan helpen, dan wil ik er niets aan verdienen. Zo simpel is het.

*Je moet enkel wel kunnen aantonen dat je mijn stappenplan effectief gevolgd en toegepast hebt. Dat spreekt voor zich, toch?

Ben je (bijna) overtuigd?

Dit krijg je van mij wanneer we van start gaan:
 

FAQ

De meest gestelde vragen.

Ja, de Power Women Masterclass is volledig online. We voorzien wel elke maand een wandeling of een offline evenement waar je vrijblijvend aan kan deelnemen om toch te kunnen connecteren met de anderen uit de community. We vinden community building on-en offline heel belangrijk.

Een 6 maand online coaching traject waar we dieper ingaan op de pijnpunten bij drukbezette vrouwen. Topics zoals hormonen, oervoeding, krachttraining en stressmanagement zijn enkele voorbeelden. We coachen jou op 4 vlakken: voeding, beweging, positieve groeimindset en leefstijlverbeteringen. Dit om jou te helpen zowel fysiek als mentaal de beste versie van jezelf te worden.

Dylan is een gecertificeerde mental coach, ook Nele is ervaringsdeskundige binnen het OPZ. Eva is ook een mental coach en EFT therapeut. Ze heeft enorm veel kennis en ervaring om jou daarin te coachen.

Heb je heel de Power Women Masterclass doorlopen, dan kan je doorstromen naar het Leef vanuit je hart-traject van Eva Vanduren om de  6 maanden daaropvolgend de focus nog eens extra te leggen op je mindset en zelfvertrouwen.

Wij werken met een gepersonaliseerd voedings- en trainingsplan. De voedingsapp is voorzien van heerlijke receptjes waar het hele gezin van kan meegenieten, alsook een automatisch boodschappenlijstje.

Training van thuis of in de fitness? Geen materiaal of net wel, wij voorzien alles voor jou om te kunnen bewegen en te kunnen werken aan jouw doel! Dit doen we via een bewegingsapp waar wij je beweeg- of trainingssessies in zetten zodat jij makkelijk je oefeningen kunt volgen.

Aangezien Dylan en Sven Orthomoleculaire Therapeuten zijn, kunnen zij je ondersteunen bij jouw gezondheidsklachten zoals diabetes, haaruitval, hormoon coaching, slaap en stress management, auto-immuunziekten etc.