Power Women Masterclass

Een 6-maanden online coaching traject waar:

Wie is Dylan?

Ik zit sinds 2012 in de fitness en gezondheidsindustrie. Ondertussen heb ik meer dan 1700 drukbezette vrouwen verder geholpen met gewicht te verliezen en zich mentaal en fysiek beter te voelen.

Als online coach en orthomoleculaire therapeut focus ik mij om samen aan jouw struikelblokken te werken. Dit doe ik aan de hand van een persoonlijke benadering om je gezondheid en welzijn te verbeteren.

Samen werken we aan het identificeren en overwinnen van obstakels, het verbeteren van voedingskeuzes, het bevorderen van een gezonde levensstijl en het bereiken van jouw persoonlijke gezondheidsdoelen.

Vandaag wil ik jou helpen om 1-5 kg te verliezen en het eraf te houden. Neem je mee de volgende stap om fysiek en mentaal aan jezelf te werken?

Feedback van onze powervrouwen

Karolien Mertens - 30 jaar

“Dylan weet waarover hij spreekt. Hij heeft ook veel ervaring met deze doelgroep. Ik heb nog nooit zoveel energie gehad sinds mijn zwangerschap en ook mentaal ervaar ik veel meer rust.”

Goele Meurs - 36 jaar

“Helaas heb ik de pech gehad om tijdens de Masterclass heel zwaar ziek te worden. Daarom heb ik me niet kunnen focussen op beweging, maar wel 300% kunnen focussen op voeding en mindset. Met als resultaat dat ik op 8 weken tijd 2,5 kg én 65 cm verloren ben.”

Leen Moermans - 34 jaar

“De Power Women Masterclass heeft mijn ogen doen openen. Door de verschillende topics, die uit het dagelijkse leven gegrepen zijn, ben ik gaan groeien en ben ik geworden wie ik nu ben.”

Nele Geusens - 40 jaar

“Mijn eerste doel was om spierkracht te ontwikkelen, maar ik heb veel meer bereikt. Vooral het spirituele krijgt nu veel meer aandacht. Ik vond dat ikzelf al gezond at, maar nu eet ik ook doelbewust.”

De Power Women Masterclass Roadmap

Een overzicht van de inhoud van deze 6 maanden Masterclass

Resultaten Power Women Masterclass

Deze cijfers werden voor het laatst geüpdated op 24 oktober 2022.

0 +
kg afgevallen
0 +
cm verloren
0 +
vrouwen verder geholpen aan het uitbouwen van hun mooiste leven

Meet the team

Video afspelen

Louise

Ik ben Louise Soen en ik ben de rechterhand van Dylan. 

Van opleiding ben ik ergotherapeute en marketeer. 

Ik heb een passie voor fitness en koffie.

Ik ben er ook om jullie te helpen en ondersteunen bij de nodige brandjes.

Groetjes en tot snel!

Video afspelen

Eveline

Ik ben Eveline en het is mijn persoonlijke missie om andere vrouwen te helpen meer in hun kracht te komen staan.

Dit doe ik door 3 aspecten te combineren: body, mind en soul. Als geregistreerde (sport)diëtiste en intuïtief eten coach (en ervaringsdeskundige) help ik vrouwen een betere relatie met voeding en hun lichaam te ontwikkelen.

Daarnaast werk ik aan een gezonde geest in een gezond lichaam door mijn kennis als diëtiste te combineren met mijn achtergrond als yogi en yogadocente. Daarnaast probeer ik mezelf steeds te ontwikkelen en te werken aan mijn persoonlijke groei.

De kennis en inzichten die ik hierbij verwerf deel ik graag met andere vrouwen zodat ook zij kunnen ervaren wat het kan betekenen om dicht bij zichzelf te kunnen blijven, te geloven in zichzelf en te leven vanuit hun eigen krachtige en mooie zijn.

Video afspelen

Sven

Ik ben Sven, 41 jaar. Door mijn beroep als militair heb ik veel gezien, geleerd en gedaan. De drive, de focus, … om met stress prikkels om te gaan. Daarom starte ik in bijberoep als lifestyle coach.

Graag wil ik de mensen helpen om met stress om te gaan. Iedereen leeft tegenwoordig in een ratrace. En in die drukte wil ik de mensen helpen door korte gecontroleerde stressprikkels (zoals een ijsbad, omgaan met hitte en intervaltraining, …) toe te dienen. Ademhaling is hierin de grootste factor.

Door de dagelijkse stress loopt alles fout met onze ademhaling en zijn we niet meer bewust van hoe wij ademen. Door de mensen terug bewust te maken hoe we moeten ademen vinden ze weer de rust in zichzelf.

Daarnaast ben ik ook personal trainer en in opleiding tot ortho moleculaire therapeut en intermittend living coach.

Video afspelen

Karolien

Ik ben Karolien, 31 jaar en mama van 3 kids. Als ex-deelneemster aan de masterclass, kan ik mezelf ervaringsdeskundige noemen van het hele proces.

Ik sta volledig achter dit unieke concept en achter Dylan zijn manier van coachen. Daarom ben ik ook super blij dat ik deel mag uitmaken van zijn team! De masterclass heeft voor mij heel veel betekend, zowel op fysiek als op mentaal vlak.

Mijn fysieke gezondheid was nog nooit eerder zo goed. Mijn mentale gezondheid gaat er nog elke dag op vooruit, omdat ik dankzij de masterclass mijn sterktes en zwaktes heb leren (her)kennen. Ik kreeg tools aangereikt om hiermee om te gaan en probeer deze nog steeds consequent toe te passen.

Ik ken de masterclass dus binnenste buiten. Dit in combinatie met mijn kennis als kinesiste, zorgt voor een goede basis om jou te ondersteunen in jouw traject. Want als ik het kan, kan jij het ook!

Video afspelen

Eva

Mijn naam is Eva, ik ben EFT therapeut en Loopbaancoach.

Iedereen die bezig is met een ‘missie’, een bepaald doel waar je naartoe werkt, komt onderweg obstakels tegen. Je wordt onzeker, begint te twijfelen of krijgt angst.

Het is mijn missie om jou te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je je weerstand kan loslaten en vol voor je doel kan gaan.

Ik heb zelf een leerrijk pad achter de rug waarbij ik verschillende overtuigingen en blokkades mocht loslaten om vol voor mijn passie te durven gaan: coachen!

Deze ervaring, gecombineerd met kennis uit verschillende opleidingen, wil ik met zoveel mogelijk vrouwen delen. Ik kijk er enorm naar uit om mijn kennis te delen en jullie te zien groeien!

Video afspelen

Lesly

Ik ben Lesly, 42 jaar en mama van 2 kinderen. Als aroma- en reikitherapeut (Usie Shiki Ryoho) heb ik de nodige kennis en ervaring om mensen tot rust te brengen en alternatieve oplossingen te bieden voor hun klachten of problemen. 

Ik ben altijd zelf gecoached geweest door Sven die alsook in deze Masterclass werkt als coach.

Ik ben zelf gecertificeerd  kinder- en jongerencoach en heb hier ook veel ervaring in. jongerencoach.

Ik ben ook een level 1 breathwork biohacker en besteed veel aandacht aan gezondheid in mijn privé leven.

Kom jij in aanmerking voor onze Masterclass?

3x ja? Let’s go!

Mijn resultaatgarantie

Volg je mijn bewezen stappenplan en behaal jij GEEN resultaten binnen de 4 weken?

Hoewel het eerder onwaarschijnlijk is, betaal ik je in dat geval 100% terug. En indien ik je niet kan helpen, dan wil ik er niets aan verdienen. Zo simpel is het.

*Je moet enkel wel kunnen aantonen dat je mijn stappenplan effectief gevolgd en toegepast hebt. Dat spreekt voor zich, toch?

Ben je (bijna) overtuigd?

Dit krijg je van mij wanneer we van start gaan:
 

FAQ

De meest gestelde vragen.

Ja, de Power Women Masterclass is volledig online. We voorzien wel elke maand een wandeling of een offline evenement waar je vrijblijvend aan kan deelnemen om toch te kunnen connecteren met de anderen uit de community. We vinden community building on-en offline heel belangrijk.

Een 6 maand online coaching traject waar we dieper ingaan op de pijnpunten bij drukbezette vrouwen. Topics zoals hormonen, oervoeding, krachttraining en stressmanagement zijn enkele voorbeelden. We coachen jou op 4 vlakken: voeding, beweging, positieve groeimindset en leefstijlverbeteringen. Dit om jou te helpen zowel fysiek als mentaal de beste versie van jezelf te worden.

Dylan is een gecertificeerde mental coach, ook Nele is ervaringsdeskundige binnen het OPZ. Eva is ook een mental coach en EFT therapeut. Ze heeft enorm veel kennis en ervaring om jou daarin te coachen.

Heb je heel de Power Women Masterclass doorlopen, dan kan je doorstromen naar het Leef vanuit je hart-traject van Eva Vanduren om de  6 maanden daaropvolgend de focus nog eens extra te leggen op je mindset en zelfvertrouwen.

Wij werken met een gepersonaliseerd voedings- en trainingsplan. De voedingsapp is voorzien van heerlijke receptjes waar het hele gezin van kan meegenieten, alsook een automatisch boodschappenlijstje.

Training van thuis of in de fitness? Geen materiaal of net wel, wij voorzien alles voor jou om te kunnen bewegen en te kunnen werken aan jouw doel! Dit doen we via een bewegingsapp waar wij je beweeg- of trainingssessies in zetten zodat jij makkelijk je oefeningen kunt volgen.

Aangezien Dylan en Sven Orthomoleculaire Therapeuten zijn, kunnen zij je ondersteunen bij jouw gezondheidsklachten zoals diabetes, haaruitval, hormoon coaching, slaap en stress management, auto-immuunziekten etc.