Power Women Coaching

Ben je op zoek naar een gezondere levensstijl, maar worstel je met waar te beginnen? Dan is de Power Women Coaching misschien wel iets voor jou.

Met persoonlijke begeleiding van ervaren coaches, kun je op afstand genieten van de voordelen van op maat gemaakte voedings- en trainingsschema’s.

Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, of gewoon fitter wilt worden, Power Women Coaching biedt gemak, flexibiliteit en expertise.

Werk samen met je coach via wekelijkse check-ins om je doelen te bereiken, waar je ook bent.

Wat je zal ontvangen bij de Power Women Coaching

Persoonlijk trainingsplan
voor thuis of in de gym

Persoonlijk voedingsplan

Wekelijks check-in moment via mail

Je bent iemand met een doel voor ogen (gezondheid, afslanken, spiermassa opbouwen, …)

Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan samen met jouw coach

Je bent bereid om te leren en je huidige levensstijl zo nodig aan te passen

Ben je (bijna) overtuigd?

Power Women Coaching

FAQ

De meest gestelde vragen.

Absoluut niet! We spreken elkaar minimum 1x per week. Dit om de nodige bijsturingen en/of aanpassingen te maken. Ik ben ook 24/7 online beschikbaar om jou te helpen. Ik ben er om jou te begeleiden en te ondersteunen. Ik ben jouw stok achter de deur.

Als we online contact met elkaar hebben gehad, spreken we een momentje af om elkaar te leren kennen.

Dit is meestal via een Zoom call. Voor deze Zoom call plaats vindt, kan je een vragenlijst invullen met +35 vragen waar ik ga peilen naar wie jij bent, in welke situatie je nu zit, welke struikelblokken jij hebt en waar je naar toe wilt werken. Hierin kan ik kijken als ik jou kan helpen.

In dit gesprek ga ik je uitleggen wie ik ben, wat ik doe en welke kennis en ervaring ik heb opgedaan de laatste jaren. Hier laat ik jou zien hoe we samen aan jouw struikelblokken kunnen werken. Dit door de ondersteuning en begeleiding in: voldoende bewegen, gezonde voeding en een grote portie positieve mindset!

Neen! Ik maak op-maat-gemaakte trainingsschema’s die jij kan uitvoeren in de fitness of voor thuis (zonder materiaal). Hier stuur ik ook wekelijks bij als er iets aangepast moet worden. Dit telt ook voor de voedingsplannen die ik op maak. Hier hou ik rekening mee als je gluten- of lactose intolerant bent. Ook al ben je vegan of vegetariër. U vraagt, ik draai!

Ik werk met een applicatie voor trainingsschema’s te maken en een applicatie om voedingsschema’s te maken. 

dylanhermans.be

BE0771.978.161