Online coaching

Dit kan allemaal in een online coaching traject!

Power Woman

Mooie transformatie!πŸ†πŸ† 1,5 jaar en -21kg later πŸ’πŸ»β€β™‚οΈπŸ’πŸ»β€β™‚οΈπŸ’πŸ»β€β™‚οΈ Perfecte voorbeeld van iemand die haar levensstijl aanpast en ook aanhoudt! 😁 Goed bezig elke! Superveel respect voor jou! πŸ™πŸ» Keep going strong! πŸ’ͺ🏻

In dit online coaching traject zal je ontdekken:

Hoe je online de beste resultaten kan halen van thuis uit

Hoe je resultaat en plezier kunt combineren

Hoe je continu kan blijven verbeteren met wekelijkse bijsturing

Stappen die we doorlopen in dit online coaching traject

1. Intake en doelen

We leren elkaar kennen en stellen samen een doel voorop

2. Actieplan opstellen

Samen een realistisch plan opstellen dat fysiek en sociaal haalbaar is om jouw doelen te behalen

3. Go time

Ik stel voor jou een gepersonaliseerd voedings- en trainingsplan samen waarmee je direct aan de slag kan

Feedback van onze powervrouwen

Je bent slechts één stap verwijderd van een resultaat gericht programma waar ik je op een leuke en haalbare manier door begeleid.

Online Coaching

Nog niet overtuigd? Laat je gegevens achter via het contactformulier en ik neem contact met je op voor een gratis intake.

FAQ

De meest gestelde vragen.

Absoluut niet! We spreken elkaar minimum 1x per week. Dit om de nodige bijsturingen en/of aanpassingen te maken. Ik ben ook 24/7 online beschikbaar om jou te helpen. Ik ben er om jou te begeleiden en te ondersteunen. Ik ben jouw stok achter de deur.

Als we online contact met elkaar hebben gehad, spreken we een momentje af om elkaar te leren kennen.

Dit is meestal via een Zoom call. Voor deze Zoom call plaats vindt, kan je een vragenlijst invullen met +35 vragen waar ik ga peilen naar wie jij bent, in welke situatie je nu zit, welke struikelblokken jij hebt en waar je naar toe wilt werken. Hierin kan ik kijken als ik jou kan helpen.

In dit gesprek ga ik je uitleggen wie ik ben, wat ik doe en welke kennis en ervaring ik heb opgedaan de laatste jaren. Hier laat ik jou zien hoe we samen aan jouw struikelblokken kunnen werken. Dit door de ondersteuning en begeleiding in: voldoende bewegen, gezonde voeding en een grote portie positieve mindset!

Neen! Ik maak op-maat-gemaakte trainingsschema’s die jij kan uitvoeren in de fitness of voor thuis (zonder materiaal). Hier stuur ik ook wekelijks bij als er iets aangepast moet worden. Dit telt ook voor de voedingsplannen die ik op maak. Hier hou ik rekening mee als je gluten- of lactose intolerant bent. Ook al ben je vegan of vegetariΓ«r. U vraagt, ik draai!

Ik werk met een applicatie voor trainingsschema’s te maken en een applicatie om voedingsschema’s te maken.Β