Gratis TRAINING:
5 redenen waarom jij niet afvalt

Ontdek hoe je ze kan voorkomen en hoe je wel succesvol kan afvallen.

Wat mag je verwachten van deze training?

Hallo, ik ben Dylan

Ik zit sinds 2012 in de fitness en gezondheidsindustrie. Ondertussen heb ik meer dan 1700 drukbezette vrouwen verder geholpen met gewicht te verliezen en zich mentaal en fysiek beter te voelen.

Als online coach en orthomoleculaire therapeut focus ik mij om samen aan jouw struikelblokken te werken. Dit doe ik aan de hand van een persoonlijke benadering om je gezondheid en welzijn te verbeteren.

Samen werken we aan het identificeren en overwinnen van obstakels, het verbeteren van voedingskeuzes, het bevorderen van een gezonde levensstijl en het bereiken van jouw persoonlijke gezondheidsdoelen.

Vandaag wil ik jou helpen om 1-5 kg te verliezen en het eraf te houden. Neem je mee de volgende stap om fysiek en mentaal aan jezelf te werken?

Enkele resultaten van onze powervrouwen:

Klaar om te ontdekken
waarom jij niet afvalt?

Meld je hier aan voor de gratis training.