Diëtiste Loran

Hallo, ik ben Loran.

Mijn passie voor voeding begon in mijn tienerjaren, toen ik verschillende diëten en detox-programma’s uitprobeerde. Uiteindelijk ontdekte ik dat een gezonde, evenwichtige voeding met af en toe een beloning de beste aanpak was. Na meer dan 10 jaar als vegetariër ben ik in 2022 af en toe vlees en vis gaan eten vanwege darmproblemen.

Mijn zoektocht naar gezonde vervangproducten heeft me geleid tot het zelf uitproberen van recepten. Deze ervaring en mijn interesse in voeding leidden me naar de opleiding voedings- en dieetkunde. 

Ik heb ook aanvullende opleidingen gevolgd om kinderen en jongeren met overgewicht te begeleiden, gebruikmakend van de Hip&Healthy methode en de Fussy Foodie methode om hen te helpen weer meer voedingsmiddelen te leren eten.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, volg ik regelmatig bijscholingen. Mijn focus ligt op het bieden van de beste zorg, vooral aan kinderen en jongeren.

Voor de begeleiding van kinderen en jongeren maak ik gebruik van de Hip&Healthy methode, die speciaal is ontwikkeld voor jongeren van 6 t/m 18 jaar. Deze methode motiveert hen om bewuste keuzes te maken voor gezond eten. Ouders spelen een belangrijke rol in dit proces, waarbij advies niet alleen over voeding gaat, maar ook over leefstijl.

De Hip&Healthy methode is effectief in het opbouwen of hervinden van zelfvertrouwen, ondersteund door ‘Het boek over jezelf’, met leeftijdsgerichte opdrachten om met situaties om te gaan zonder de eigen identiteit te verliezen.

Voor een volledige begeleiding en het voorkomen van terugval bied ik intensieve individuele begeleiding gedurende de eerste 6 maanden, met wekelijkse bezoeken in de eerste maand en geleidelijk afbouwen tot elk kwartaal een controlebezoek gedurende de groeiperiode van het kind.

Maak online een afspraak

Eerste gesprek? Kies dan voor 60 minuten.
Vanaf het tweede gesprek kan je kiezen voor 30- of 60 minuten.

dylanhermans.be

BE0771.978.161