Dylan Hermans Personal Training

Gratis E-book: De Portie Gids

Deze gids heb ik speciaal gemaakt om je op een gemakkelijke manier richtlijnen mee te geven omtrent portiegrootte.

Hallo, ik ben Dylan

Ik zit sinds 2012 in de fitness en gezondheidsindustrie. Ondertussen heb ik meer dan 1700 drukbezette vrouwen verder geholpen met gewicht te verliezen en zich mentaal en fysiek beter te voelen.

Als online coach en orthomoleculaire therapeut focus ik mij om samen aan jouw struikelblokken te werken. Dit doe ik aan de hand van een persoonlijke benadering om je gezondheid en welzijn te verbeteren.

Samen werken we aan het identificeren en overwinnen van obstakels, het verbeteren van voedingskeuzes, het bevorderen van een gezonde levensstijl en het bereiken van jouw persoonlijke gezondheidsdoelen.

Vandaag wil ik jou helpen om 1-5 kg te verliezen en het eraf te houden. Neem je mee de volgende stap om fysiek en mentaal aan jezelf te werken?

Feedback van onze powervrouwen

Karolien Mertens - 30 jaar

“Dylan weet waarover hij spreekt. Hij heeft ook veel ervaring met deze doelgroep. Ik heb nog nooit zoveel energie gehad sinds mijn zwangerschap en ook mentaal ervaar ik veel meer rust.”

Goele Meurs - 36 jaar

“Helaas heb ik de pech gehad om tijdens de Masterclass heel zwaar ziek te worden. Daarom heb ik me niet kunnen focussen op beweging, maar wel 300% kunnen focussen op voeding en mindset. Met als resultaat dat ik op 8 weken tijd 2,5 kg én 65 cm verloren ben.”

Leen Moermans - 34 jaar

“De Power Women Masterclass heeft mijn ogen doen openen. Door de verschillende topics, die uit het dagelijkse leven gegrepen zijn, ben ik gaan groeien en ben ik geworden wie ik nu ben.”

Nele Geusens - 40 jaar

“Mijn eerste doel was om spierkracht te ontwikkelen, maar ik heb veel meer bereikt. Vooral het spirituele krijgt nu veel meer aandacht. Ik vond dat ikzelf al gezond at, maar nu eet ik ook doelbewust.”

Benieuwd hoe de portie gids jou kan helpen?

Meld je gratis aan en krijg direct toegang!

dylanhermans.be

BE0771.978.161