Alle transformaties

Nathalie Verhaegen

Online coachingstraject van ongeveer 10 maanden. We werken tot op de dag van vandaag nog steeds samen. Sommige beelden zeggen meer dan 1000 woorden: bij deze 🙂

Sofie Jacobs

Sofie jacobs

So far so good! Foto 1 is van 17 februari 2018 en foto 2 10 maanden later -51 kg! Het resultaat van leefstijl en voedingsgewoonten totaal te veranderen en 10 maanden hard werken fitness onder een topbegeleiding van een personal trainer met voedingschema’s en trainingsschema’s die werken! 🤗💪 a special thnx to Dylan Hermans!

Myra Thomasini

Deelneemster van de masterclass

Dit is het resultaat na de 8 weken Power Women Masterclass. Ik ben 5 kg gewicht verloren en ik voel me beter en fitter dan ooit tevoren. Nogmaals 1000 maal dank Dylan! Een aanrader voor iedere vrouw om dit traject te volgen.

Wendy Tielens

“We gaan ondertussen ongeveer een jaar terug in de tijd, de periode waarbij ik Dylan als mijn personal trainer onder de arm genomen heb.  Veel personal trainers willen alleen maar showen hoe goed zij het kunnen en de klant moet dan vaak maar blindelings volgen zonder dat ze echt stilstaan bij wat de klant nu effectief wilt en nodig heeft. Dylan is hierbij totaal het tegenovergestelde. Hij bekijkt, bespreekt en analyseert samen met u waaraan je nood hebt en wordt er rekening gehouden met uw levensstijl op dat moment (sociale contacten, werkritme, etc.). Hetgeen Dylan typeert is dat hij met zeer veel passie werkt, met heel zijn hart en ziel. Dit gevoel draagt hij ook over naar zijn klanten. Hij staat telkens voor u klaar, niets is voor hem te veel. Mijn waardering naar Dylan is dan ook groot.  Op zeer korte tijd is Bmore gegroeid tot hetgeen Bmore vandaag is en ik ben er zeker van dat dit nog maar het begin is.  Op nog vele samenwerkingsjaren!

Vimala Ernes

Coach Dylan,  what can I say..  We’ve been on the road together for about a year now, well let me tell ya something people, he’s the real deal. You know why? He has a genuine interest in all of his clients. Struggles with them each and every step of the way, honest, kind and caring, always motivating.  He’s  never mad if you fall off  the (food) wagon, god knows I’ve done that a couple of times 🙈 He’s the kind of person that celebrates with you when you hit a goal but also the first one to pick you up when you fall down. His passion for work and his positive attitude towards life makes you want to take it to that next level!  Thx for always having my back coach 🌸🙏 Told you once and I’ll tell you twice, your amazing my friend!  Let’s keep traveling. 

Cindy Mulders

Ongeveer 2 jaar geleden woog ik nog 40kg. Na een gastric bypass ben ik bij Basic Fit beginnen sporten op eigen houtje. Ik vond mezelf namelijk te dik om een personal trainer aan te spreken. Na een hele tijd bijna dagelijks te zwoegen kreeg ik toch de indruk dat het niet meer vooruit ging. Hulp vragen was eerlijk gezegd niet gemakkelijk. Naar een trainer toestappen die er zelf zo perfect uitziet is niet evident. Maar Dylan stelde mij al snel op mijn gemak en maakte geen onderscheid. Hij wist mij te motiveren om schema na schema aan het werk te gaan tot zelfs ik durfde tussen de perfecte mensen voor de spiegel te gaan staan. Met zijn begeleiding en voedingsschema zag ik echt een nieuwe ik, eentje die het wél waard was om voor een spiegel te staan. De juiste voeding en de persoonlijk aangepaste oefeningen van Dylan maken echt wel het verschil. Ik kan nog steeds niet wat anderen kunnen maar waar een wil is, is een weg. Zonder Dylan was ik nooit zo ver geraakt en ik wil alle mensen, perfect of niet, aanraden om ook deze stap te zetten!